Tu smo za Vas: 063/341-107

XL archiBOX / 30 kom
XL archiBOX / 30 kom
XL archiBOX / 30 kom
XL archiBOX / 30 kom
XL archiBOX / 30 kom
XL archiBOX / 30 kom

Šifra proizvoda:K101/XL

XL archiBOX / 30 kom

1490,00

Opis proizvoda:

archiBOX - 30 komada Edukativna igračka - 5 sklopi/rasklopi blanko kartonskih kutija u obliku kuće. ArchiBOX može poslužiti i kao duhovito ""uradi sam"" pakovanje.

Kućica pruža priliku deci da uživaju u igri “malih arhitekata” – zasecanjem, bušenjem, savijanjem, kolažiranjem, crtanjem, bojenjem – deca istražuju mogućnosti promene oblika i karaktera kuće, a od više komada nastaje pravi dečiji grad.

Razvojni aspekt: Kroz igru sa ovom vrstom ""nedovršenih"" igračaka, dete spontano usvaja ideju da ne mora sve dobijati ""na gotovo"" i da se vredi potruditi i oko svojih igračaka i oko poklona drugarima, jer njihov doprinos igračku čini unikatnom i vrednijom od kupljene.
Uzrast:2+

Poručivanje: Kupovina preko našeg online shop-a je sigurna i efikasna, a ukoliko otvorite svoj nalog pojednostavljujete svaku narednu kupovinu.

Proizvod je dostupan i u radioničkom pakovanju od 30 komada - namenjenom radu sa grupom dece u vrtiću ili školskom odeljenju. Materijal: karton
Sadržaj pakovanja: 5 kartonskih kućica u rasklopljenom obliku, uputstvo za sklapanje
Održavanje: /
Rok trajanja: koliko izdrži :)
Napomen: po ovoj kartonskoj kućici se može crtati olovkama, drvenim ili voštanim bojicama, flomasterima, slikati temperama ili vodenim bojama. Takođe, kućice se mogu zasecati, bušiti, međusobno uklapati - mogućnosti su neograničene

Dizajnirano i proizvedeno s ljubavlju i posvećenošću, u Srbiji
 

 

Specifikacije proizvoda:

  • Boja:
    • Bela
  • Kategorija:
    • K3
  • Uzrast:
    • 2-8 god