Tu smo za Vas: 063/341-107

Isporuka

Isporuka na teritoriji R.Srbije

Svi proizvodi poručeni putem archi PLAY web prodavnice koje imamo na zalihama, na teritoriji Srbije isporučuju se u roku od 3 radna dana od prijema porudžbine, kurirskom službom Post Express, a plaćate ih prilikom preuzimanja, sem ukoliko ih niste platili online, platnom karticom, ili uplatnicom preko računa.

 

U saradnji sa kurirskim službama omogućili smo besplatnu dostavu na teritoriji Srbiji za sve iznose iznad 4.000,00 dinara. Ako je iznos manji dostava se naplaćuje do 360,00 dinara. Promenljivi troškovi isporuke obračunavaju se prema važećem cenovniku kurirske službe koji su objavljeni na sajtu www.posta.rs.

 

Kurirska služba će vas kontaktirati sms-om pre isporuke. U slučaju da vas kurir ne pronađe na navedenoj adresi, ostaviće vam obaveštenje u poštanskom sandučetu o načinu nakoji možete preuzeti svoju pošiljku. Sve pošiljke predate kurirskoj službi do 16 h, od ponedeljka do petka biće vam isporučene sledećeg radnog dana u periodu od 08 do 16 h. Pošiljke koje predamo u petak biće vam isporučene u subotu ili ponedeljak. U dane vikenda kurirske službe ne preuzimaju pošiljke, tako da se porudžbine primljene tokom vikenda otpremaju najranije u ponedeljak. Za informaciju o tome da li smo predali pošiljku kurirskoj službi možete nas kontaktirati na broj telefona 063341107 ili putem e-mail adrese office@archiplay.rs

 

Nismo u mogućnosti da preciziramo tačno vreme isporuke pa vas zato molimo da pažljivo birate i upišete adresu dostave (na primer, možete dati adresu na poslu kao adresu isporuke). Za više detalja oko isporuke posetite sajt kurirske službe.
 

Isporuka u inostranstvo:

Ako je Vaše prebivalište na adresi koja se nalazi van teritorije Srbije, artikle iz naše ponude isporučujemo putem usluge Post Export Pošte Srbije, a vreme dostave pošiljke je 4 do 14 radnih dana, zavisno od regije u kojoj se nalazi adresa isporuke. Trenutno postoji mogućnost dostave u inostranstvo u većini država širom sveta. Plaćanje poručene robe moguće je isključivo online platnim karticama, u lokalnoj valuti Republike Srbije. Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se kurs Narodne Banke Srbije . Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. 
 

Preuzimanje u maloprodajnom objektu

Ako ste odabrali opciju preuzimanja robe u odabranom maloprodajnom objektu, bićete obavešteni mejlom ili SMS porukom kada vaša porudžbina bude spremna za preuzimanje. Naime, moguće je da nema tražene robe baš u tom odabranom maloprodajnom objektu, pa je potrebno određeno vreme da organizujemo prebacivanje.