Tu smo za Vas: 063/341-107

archiPUZZLE
archiPUZZLE
archiPUZZLE
archiPUZZLE
archiPUZZLE
archiPUZZLE
archiPUZZLE
archiPUZZLE
archiPUZZLE
archiPUZZLE

Šifra proizvoda:K102

archiPUZZLE

290,00

Opis proizvoda:

Edukativna igračka - neoslikana slagalica od 7 delova koji formiraju oblik kuće. Motiv i tehnika su prepušteni dečijoj mašti. Slagalica je naročito pogodna kao poklon starijeg deteta mlađem – jer je dovoljno jednostavna da je može sklopiti dete od dve godine.
Dete temperama, bojicama ili flomasterima oslikava sklopljenu slagalicu, a potom se igra rastavljajući je i ponovo sastavljajući. Pri vrhu kućice postoji nitna, pomoću koje se slagalica može okačiti na zid.
Razvojni aspekt: Kroz igru sa ovom vrstom ""nedovršenih"" igračaka, dete spontano usvaja ideju da ne mora sve dobijati ""na gotovo"" i da se vredi potruditi i oko svojih igračaka i oko poklona drugarima, jer njihov doprinos igračku čini unikatnom i vrednijom od kupljene.
Uzrast: 2+
Poručivanje: Kupovina preko našeg online shop-a sigurna i efikasna, a ukoliko otvorite svoj nalog pojednostavljujete svaku narednu kupovinu.
Proizvod je dostupan i u < radioničkom pakovanju od 30 komada - namenjenom radu sa grupom dece u vrtiću ili školskom odeljenju.
Materijal: karton (lepenka) debljine 3mm
Sadržaj pakovanja: 1 blanko slagalica
Održavanje: /
Rok trajanja: koliko izdrži :)
Napomena: blanko slagalica je izuzetan proizvod za rad u grupi - u vrtićima i igraonicama, jer je moguće napraviti i izložbu dečijih radova kačenjem slagalica. Takođe, idealan je poklon starijeg deteta mlađem - gde starije oslika ili oboji, a mlađe slaže
Dizajnirano i proizvedeno s ljubavlju i posvećenošću, u Srbiji

 

Specifikacije proizvoda:

  • Boja:
    • Bela
  • Kategorija:
    • K1
  • Uzrast:
    • 2-4 god